Spikmatta

Ingen har väl kunna undgå all fokus på spikmattor i år?! Enerqikliniken har sålt och använt sig av spikmattor sen kliniken öppnade, vilket är snart 5 år sen. Jag kan hålla med om att många påståenden om spikmattornas effekter är överdrivna och inte skulle använts i marknadsföringssyfte. Dock är må-bra-effekterna många. Jag rekommenderar dem varmt. Hör gärna av dig om du har frågor eller vill köpa din egen.

Min erfarenhet är att den kan hjälpa dig om du t.ex. lider av stress, sömnlöshet, trötthet, muskelspänning, stelhet, smärta i nacke eller rygg? Huvudvärk? Och detta utan biverkningar!!!

         

Behandling med spikmatta hos Enerqikliniken

I min behandling ger jag dig avslappnande ansiktsmassage medan du ligger på mattan. När du legat på mattan (första gången max 10 min, och därefter upp till 20 min) får du vända dig så att jag kan massera rygg, skuldror, axlar, nacke och huvud.

En behandling med spikmatta tar 60 min första gången och därefter 45-60 min.

Obs! Det är inte lämpligt att köra bil omedelbart efter behandling. Vila en stund, drick vätska.

Hur använder jag min egen Shaktimatta?

Lägg Din Shakti i sängen eller på annat mjukt underlag. Använd gärna en nackkudde eller hoprullad handduk under mattan, till nacken. Lägg Dig bekvämt på mattan så att huden vilar mot piggarna. Slappna av och andas djupt. Om Du är extra smärtkänslig, kan Du i början, tills du blivit van, lägga ett mycket tunt tyg mellan huden och piggarna. Du får då lite mindre effekt av behandlingen. I början kan det räcka med att du ligger 10-15 minuter per tillfälle för att sen öka upp till 20-40 minuter. Det är inte farligt att ligga längre eller om du råkar somna. Använd den när du har tid och lust, gärna varje dag.

Avslappning eller lugn aktivitet rekommenderas efter användningen för att inte störa den frigjorda energin.

Shakti ger ny energi och kvick återhämtning i pauser på t.ex. arbetet, Du blir mindre stressad och effektivare i arbetet.

Vi rekommenderar daglig användning av Shaktimattan för att få optimal effekt. Precis som vid all annan träning så krävs regelbundenhet för att ge bästa resultat. Då kan djupgående stress och spänningar försvinna, och Du blir permanent djupare avslappnad.

Vill du ha din egen Shaktimatta?

Enerqikliniken säljer spikmattor från Shaktimattan för
599:- just nu! En fin väska och meditatons-CD ingår. Se mer i shopen.

För mer info om Shaktimattan och dess användnings-områden, se deras hemsida.

 Backa