Akupunktur & Ofrivillig barnlöshet

Längtar du/ni efter barn, men det blir inget? Oavsett om ni försöker själva, gör IVF-behandlingar eller inför insemination så är akupunktur till stor hjälp att lyckas.

Har du som kvinna t.ex. oregelbunden menscykel, eller kanske ingen mens alls eller blöder väldig mycket? Eller kanske några andra problem som gör det svårare för dig att bli gravid eller lyckas behålla ett foster?
Har du som man fått veta att dina spermier t.ex. är långsamma, för få eller inte av tillräckligt bra kvalitet?
Eller så har ni inga problem alls, men det händer ingenting.

Jag är specialiserad på fertilitet och graviditet. Utför akupunkturbehandlingar både i samband med fertilitetsbehandling och vid ofrivillig barnlöshet utan pågående fertilitetsbehandling.

Jag ser till helheten och den specifika individens behov med mycket fokus på kost, näring & livsstil, och utformar behandlingen efter detta. Därför kan behandlingarna och råden skilja sig ganska mycket beroende på vem just du/ ni är och vilka problem just du/ ni har. Jag fokuserar mycket på att du/ ni ska känna avslappning & trygghet & att låta mig ta hand om dig/ er.

Det jag fått lära mig i min utbildning är att generellt tar det 3 månader/ menscykler, ofta uppdelat på 10 behandlingar. Men sen beror ju allt på just dig/ er. Hur mår just du/ ni? Vilka obalanser berhöver balanseras? Vilka är problemen?
Men en önskan från mig är egentligen att du/ ni börjar gå till mig så tidigt som möjligt. Ibland är det inte möjligt, då får jag/ vi anpassa behandlingarna. Minst 6 st vill jag helst hinna med.

Första behandlingen tar ca 1,5-2 timmar. Därefter 45-60 min/ gång.

IVF
Under IVF-behandlingen kan jag lindra eventuella biverkningar och jag vill gärna behandla någon dag/ dagen innan äggplock och sen SAMMA DAG som återföring! Allra helst både precis före och precis efter, men i alla fall något av det. Är det frysta ägg är det samma förutom det här med äggplock. Jag vill ändå förbereda kroppen så mycket som möjligt för att bli gravid. Och, skulle det inte bli något denna gången och du/ ni behöver börja om från början, så har vi redan förberett kroppen mer.

Sen, om du/ ni har en historik med att det inte fäster/ blir något eller missfall… eller om du känner dig väldigt orolig och/ eller nervös, så är det bra att gå på behandling efteråt också.

Akupunktur erbjuder ett säkert, effektivt och naturligt alternativ för att hjälpa dig/er till babylycka.

Kontakta Enerqikliniken för att få veta mer eller boka tid här:

Boka tid

Ring på: 040-630 68 83
Eller maila till: hej@acupunctura.se 

Akupunktur -
din naturliga hjälp till babylycka
 
 Backa